Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Όρνιθες του Αριστοφάνη...μια rock παράσταση

Προχθές όλοι μαζί ξεκινήσαμε για το θέατρο...Ή μάλλον το θέατρο ήρθε σε μας. "Όρνιθες" του Αριστοφάνη. Μια rock παράσταση για όλες τις ηλικίες.... Και μόνο ο τίτλος ήταν αρκετός για να μας εξάψει την περιέργεια. Η ώρα έφτασε. Λάβαμε θέσεις και περιμέναμε με αγωνία ώσπου οι ηθοποιοί εμφανίστηκαν. Κινούνταν ανάμεσά μας και εμείς τους νιώθαμε πολύ κοντά. Από την αρχή η προσοχή μας ήταν προσηλωμένη. Η παράσταση ήταν  διαδραστική και δεν ήθελες να χάσεις ούτε λεπτό.
Έμοιαζαν όλα υπέροχα και μαγικά. Οι ηθοποιοί έκαναν όλους τους ήχους μόνοι τους, έπαιζαν μουσική ζωντανή, άλλαζαν ρόλους εξαιρετικά γρήγορα ενώ μπορούσαν να μεταμορφώνουν τα απλά σκηνικά και αντικείμενα κάθε φορά σε κάτι άλλο.  Ξεδίπλωναν το ταλέντο τους και έμοιαζαν παιδιά παρασύροντας μας σε ένα συνεχή ενθουσιασμό, σε γέλιο και συμμετοχή.
Στο τέλος, αφού μας συστήθηκαν, σαν απλοί φίλοι σε παρέα, έμειναν μαζί μας και ξεκινήσαμε το...παιχνίδι! Παιχνίδι έκφρασης και μετά κι άλλο, κι άλλο  και ίσως να παίζαμε ακόμη αν το ρολόι δεν ήταν τόσο πιστό στο ραντεβού του σχολικού ωραρίου.
Ήταν μια παράσταση που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Για την πρωτοτυπία, την απλότητα της, το ταλέντο και την όρεξη των ηθοποιών. Μακάρι να γευόμαστε συχνότερα τέτοιες στιγμές.

Ηθοποιοί:
Απόστολος Κουτσιανικούλης
Ελένη Κουτσιούμπα
Γιώργος Ματαράγκας
Πάνος Τοψίδης
Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Παραγωγή : ομάδα 4frontal, συμπαραγωγή Θέατρο Νέου Κόσμου

Το τρέιλερ της παράστασης:


Περισσότερες πληροφορίες :

Σπηλιωτοπούλου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου