Οι τάρτες και οι πίτες συνοδεύουν ένα ωραίο ρόφημα, ίσως και ένα καλό γλυκό κρασί.
Στις τάρτες, το μυστικό είναι η ζύμη, που πρέπει να είναι τραγανή και λεπτή, και τα φρέσκα φρούτα. Πρέπει να καταναλωθούν μέσα σε 24 ώρες για να μην πανιάσουν.
Οι πίτες θέλουν καλό ψήσιμο για όσο χρόνο αναφέρεται σε κάθε συνταγή και πρέπει να καταναλώνονται, ανάλογα με το είδος τους , μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Σοφία Πασχαλίδου Γ2
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου